Η Enviscan

H ENVISCAN στελεχώνει τις δραστηριότητες της με εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό στους τομείς, της περιβαλλοντικής και ενεργειακής παρακολούθησης - διαγνωστικής. Η μακρά εμπειρία του στελεχιακού δυναμικού αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ικανότητα αντιμετώπισης πολύπλοκων θεμάτων τόσο σε τομείς τεχνολογίας περιβαλλοντικός και μετρήσεων όσο και της νομοθεσίας περιβάλλοντος. Ειδικότερα, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στους τομείς:
Περισσσότερα...
 

Που θα μας Βρείτε

Enviscan Σ.Κ. Ανδρέου και ΣΙΑ ΟΕ
Αγίου Φανουρίου 38 & Κιάτου
Τ.Κ. 131 22 Ίλιον

Τ: 210 3311344
F: 210 3217133
E: info@enviscan.gr

 
 
 
 
 
 

Enviscan

Μετρήσεις Εκπομπών Ρύπων - Περιβ/ντική Παρακολούθηση

E-mail Εκτύπωση

Μετρήσεις Εκπομπών Ρύπων - Περιβαλλοντική Παρακολούθηση για τον έλεγχο εναρμόνισης της δραστηριότητας με την νομοθεσία και τους περιβαλλοντικούς όρους που διέπουν την λειτουργία της.

Περισσότερα

Ενεργειακές Μετρήσεις - Ενεργειακή Διαγνωστική

E-mail Εκτύπωση

Ενεργειακές Μετρήσεις - Ενεργειακή Διαγνωστική για τον έλεγχο και αξιολόγηση της ενεργειακής απόδοσης και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Ο ενεργειακός έλεγχος - διαγνωστική σε εγκαταστάσεις όπου έχουμε κατανάλωση ενέργειας, διεξάγεται από την ENVISCAN δια μέσω συστήματος παρακολούθησης και καταγραφής των ενεργειακών παραμέτρων.

Περισσότερα

Παρακολούθηση και Έλεγχος Αέριων Ρύπων στην Ατμόσφαιρα

E-mail Εκτύπωση

Έλεγχος περιβαλλοντικών ατμοσφαιρικών παραμέτρων με συστήματα παρακολούθησης, δειγματοληψίας και ανάλυσης βάσει Προτύπων.
Περισσότερα

Έλεγχος Υγιεινής & Ασφάλειας της Εργασίας

E-mail Εκτύπωση

Έλεγχος Υγιεινής & Ασφάλειας της Εργασίας για την διασφάλιση καλών περιβαλλοντικών συνθηκών σε εργασιακούς χώρους σύμφωνα με την νομοθεσία για την ασφάλεια και υγιεινή σε χώρους εργασίας.

Περισσότερα

Ηχομετρήσεις & Ακουστική

E-mail Εκτύπωση

Η ENVISCAN διαθέτει πλήρως οργανωμένο εργαστήριο ηχομετρήσεων εξειδικευμένο σε Περιβαλλοντικές, Βιομηχανικές, Κτηριακές, Μηχανολογικές και Ναυπηγικές μετρήσεις.
Περισσότερα

Σύμβουλος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

E-mail Εκτύπωση

Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
Η εφαρμογή Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης καθώς και Συστημάτων Ασφάλειας και Υγείας έχει ευρεία αποδοχή από τις βιομηχανικές και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Περισσότερα

Σύμβουλος Περιβ/ντικής Νομοθεσίας - Εταιρικής Πολιτικής

E-mail Εκτύπωση

Περιβαλλοντικός Σύμβουλος σε έργα  για την συμμόρφωση της κατασκευαστικής και λειτουργικής δραστηριότητας με την Εθνική νομοθεσία, την εναρμόνιση με την Κοινοτική περιβαλλοντική νομοθεσία, την ενημέρωση σε θέματα περιβαλλοντικής νομοθεσίας και την περιβαλλοντική εταιρική ευθύνη.

Περισσότερα
 
 
 
 

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies